Tre små tapas

Fredrik Eriksson ny

Tre små tapas

15 ingredienser

Ingredienser

portioner

Tapas ett:

  • 6 skivor salami
  • 2 msk pinjenötter, rostade
  • 2 tsk kapris
  • 1 tsk olivolja
  • 10 oliver

Tapas två:

  • 1 paprika
  • 1 kvist rosmarin
  • 2 msk kvarg
  • 0,5 dl gröna och svarta oliver
  • svartpeppar, nymalen
  • salt

Tapas tre:

  • 1 kycklingbröst, stekt
  • 0,5 avokado
  • 0,5 chilifrukt
  • grönsallad

Gör så här

  1. Tapas ett:
  2. Blanda samman allt och lägg upp det i en trevlig skål, jämnt fördelat.
  3. Tapas två:
  4. Kärna ur paprikan och lägg den i kokande vatten i 2-3 min. Tag upp den och lägg den i iskallt vatten så att den kyls ner. Skala och skär den i grova strimlor. Repa bladen från rosmarinkvisten. Blanda alla ingredienser. Smaksätt med salt och peppar. Lägg upp det i ett glas.
  5. Tapas tre:
  6. Skär ner kycklingbröstet och avokadon i små bitar. Skär chilin i tunna ringar. Riv salladen. Blanda allt i en bunke. Salta och lägg upp i en skål.