Kycklingrulader med smålök och svamp

4

Du behöver

  • 4 st benfria kycklinglår
  • 4 skivor bacon
  • 1 burk cornichons (inlagda smågurkor), 200 g
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 msk smör eller margarin
  • 1 st kycklingbuljongtärning + vatten
  • 6 st steklökar
  • 0,5 l blandad svamp
  • 2 dl grädde
  • 1 st litet knippe persilja
  • salt och vitpeppar

Gör så här

  1. Lägg kycklingfiléerna mellan plastfolie och banka dem tunna. Lägg i bacon, cornichons och dijonsenap. Rulla ihop och fäst med tandpetare. Bryn filéerna i matfett i en stekpanna. Salta och peppra. Häll på buljongen och låt bräsera i ca 10 min.
  2. Skala löken. Skölj svampen. Fräs lök och svamp. Tillsätt lök- och svampfräset och grädden i kycklingruladerna. Låt bräsera ytterligae några minuter. Smaka av. Strö över persilja och servera.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept