Kyckling med Black Bean sauce

4

Du behöver

  • 250 g kycklingfilé
  • 1,5 msk Mushroom Soy
  • 1 st krossad vitlöksklyfta
  • 2 st gröna paprikor
  • 2 st salladslökar/ 10 cm purjolök
  • 2 msk Black Bean Sauce
  • 3 msk vegetabilisk olja
  • ris till servering

Gör så här

  1. Skär kycklingfilén i tärningar 2x2 cm och marinera i Mushroom Soy, 10-15 min. Skölj och skär grönsakerna i lika stora tärningar som kycklingen.
  2. Hetta upp en wok/stekpanna och tillsätt hälften av oljan, fräs vitlöken tills den fått lite färg, tillsätt köttet under ständig omröring tills det ändrar färg och är nästan genomstekt, tag upp.
  3. Hetta upp woken igen och tillsätt resten av oljan och fräs grönsakerna i ca 1 min. Häll tillbaka köttet och black been sauce. Låt det fräsa ihop under ytterligare 1 min. Tag upp och servera genast med nykokt ris.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept