Du behöver

  • 500 g torskfilé
  • 8 st potatisar
  • 1 st rödlök
  • 1 st zucchini
  • 2 msk olivolja
  • 1 st citron
  • 1 knippa persilja
  • 1 st vitlöksklyfta
  • salt, peppar
  • 1 dl matlagningsyoghurt

Gör så här

  1. Skala potatisen och löken. Skölj zuccinin. Skär potatis, lök och zuccini i grova tärningar. Stek potatisen i olivoljan i en stekpanna på låg värme i ca 5 min. Tillsätt sedan löken och zuccinin. Blanda alltsammans och håll det varmt.
  2. Skär torskfilén i lika stora bitar och stek dem på hög värme i ca 2 min. Blanda alltsammans försiktigt så att det inte blir mosigt . Tvätta citronen och finriv skalet. Hacka persiljan. Tillsätt citronskal, persilja och pressad vitlök i pannan. Smaka av med salt och peppar.
  3. Servera pytten direkt med en klick yoghurt på toppen.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept