Äggakaka Skagen med fullkornskrutonger

15 november 2007
4

Du behöver

  • 4 ägg
  • 2 msk mjölk
  • 60 sveciaost
  • 1 msk smör
  • 500 g räkor, hela
  • 1 dl matlagningsyoghurt
  • 1 liten pepparrot
  • 1 knippe gräslök
  • 1 knippe dill
  • svartpeppar och salt
  • 2 skivor fullkornsbröd

Gör så här

  1. Vispa ihop äggen med mjölken och grädda i en teflonpanna, riv osten över och rör försiktigt runt tills den stannar, dra den åt sidan.
  2. Pilla räkorna och blanda dem med riven pepparrot, hackad gräslök, yoghurt och svartpeppar.
  3. Fördela räkskagen över omeletten och garnera med dill.
  4. Skär fullkornsbrödet i tärningar och rosta det i torr panna och strö över.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept