Kryddig fläskkotlettrad med vitkål & bacon

4

Du behöver

  • 600 g benfri fläskkotlettrad
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk kardemumma
  • 1 tsk svartpeppar
  • 0,17 vitkål strimlad/skuren
  • 1 dl lätt creme fraiche
  • 1 pkt bacon
  • 1 msk dijonsenap
  • salt

Gör så här

  1. Strimla bacon och fräs det knaprigt i stekgrytan. Dela kotlettraden på längden och bryn bitarna gyllenbruna med kryddorna i stekgrytan och salta. Sätt på locket och stek det ca 15 min till 65 grader under lock. Koka vitkålen i 3-4 min, slå av vattnet. Värm creme fraichen med baconen och senapen och vänd ner vitkålen. Skär upp fläskkotlettraden och servera med vitkålen gärna till kokt mandelpotatis.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept