Wraps med varm lövbiffssallad

4

Du behöver

  • 4 st medelstora tortillabröd
  • 1 st skivad röd lök
  • 250 g strimlad lövbiff
  • 1 st vitlöksklyfta, skivad
  • 0,5 tsk salt
  • Peppar, efter smak
  • 1 tsk timjan
  • 1 st strimlad röd paprika
  • 100 g skivade champinjoner
  • 1 msk rapsolja till stekning
  • 50 g babymajs
  • 50 g sockerärter
  • 70 g färsk spenat

Dressing

  • 5 msk teriyakisås
  • 2,5 msk balsamvinäger
  • 1 msk fransk senap
  • 1 msk vatten

Gör så här

  1. Fräs lövbiffen hastigt i hälften av oljan på hög värme.
  2. Ta upp ur pannan och lägg åt sidan så länge
  3. Fräs lök, vitlök och paprika i resten av oljan någon minut.
  4. Blanda ner champinjoner, babymajs, sockerärter och spenat och vänd runt. Lägg ner köttet.
  5. Rör ihop dressingen och blanda ner den i pannan.
  6. Smaka av med salt, peppar och timjan.
  7. Fördela jämnt i tortillabröden, vik in en kant och rulla ihop.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept