I samarbete med Scan

Flexiburgare med cheddar- och chipotlecrème

25 m
4
Scan Flexiburgare med cheddar & chipotlecreme
Foto: Angelica Söderberg
25 m
4

Du behöver

  • 4 Scan burgish
  • olja, till stekning
  • 2 avokado
  • 0,25 huvud rödkål
  • salladsblad
  • 4 hamburgerbröd

Cheddar- och chipotlecrème

  • 1 schalottenlök
  • 2 dl crème friache
  • 2 dl cheddarost, finriven
  • 1-2 msk chipotlepasta
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Låt burgish vara frysta när du steker dem, så håller de ihop bättre. Hetta upp en stekpanna med olja och börja med att steka burgarna ca 2 minuter på varje sida på medelvärme. Vänd sedan regelbundet och oftare under en total stektid på ca 12 minuter.
  2. Finhacka schalottenlök och rör samman alla ingredienser till dressingen.
  3. Skiva avokado och strimla rödkål.
  4. Montera burgarna med bröd, sallad, dressing, rödkål, avokado och burgish!
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept