Sätt ugnen på 125°. Krydda fläskfilén runt om med salt och peppar och bryn köttet runt om. Lägg köttet i en smord, ugnssäker form och efterstek i ugn i 15 minuter. Lägg folie över köttet för att hålla det varmt, spar skyn som bildas till servering.
Champinjonstuvning
Skiva champinjonerna. Smält 25 g smör i en kastrull. Ta av kastrullen från värmen och rör ner mjölet. Sätt tillbaka kastrullen på värmen igen och tillsätt mjölk och grädde, rör om hela tiden. Krydda med salt och peppar. Fräs champinjonerna i resten av smöret och rör ner dem i stuvningen.
Gör béarnaisesåsen enligt anvisningen på förpackningen. Höj temperaturen i ugnen till 275°. Skiva upp köttet, fyll skivorna med champinjonstuvningen och häll över bearnaisesås. Gratinera fläskfilén i 10 minuter. Droppa skyn runt omkring.