Fiskbullsgryta

Fiskbullsgryta
Foto: TV4
Köket .se kocksida
Köket .se kocksida

Fiskbullsgryta

10 ingredienser

Smalt, billigt och gott – en lyckad kombination! Även broccoli, sockerärter eller haricots verts passar bra i grytan.

Ingredienser

portioner
  • 1 burk fiskbullar i buljong
  • 1 tsk curry
  • 2 gula lökar, hackade
  • 1 grön paprika, strimlad
  • 1 förp frysta ärtor
  • 1 burk tomat
  • 0,5 fiskbuljongtärning
  • salt
  • vitpeppar
  • 2 tsk rapsolja (eller smör)

Gör så här

  1. Fräs curry, lök och paprika med matfettet i en teflonpanna tills löken mjuknat.
  2. Tillsätt fiskbullarna med hälften av spadet. Tillsätt ärterna, smula ner buljongtärningen och vänd ner tomaterna delade i halvor. Smaka av med salt och peppar.
  3. Låt grytan koka sakta under lock 5-10 minuter.