Fisk- och grönsaksgryta

Fisk- och grönsaksgryta
Foto: TV4

En smal och smakrik rätt på samma gång. Är inte figuren något problem, servera gärna med en klick vitlöksmajonnäs. Variera grytan genom att byta ut persiljan mot riktigt mycket dill.

24 april 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • ca 600 g fiskfilé
  • 1 msk rapsolja
  • salt och malen vitpeppar
  • 1 tsk torkad dragon
  • 1-2 färska lökar
  • 1 stor paprika, skivad
  • hackad persilja

Gör så här

  1. Slå oljan i botten av en panna och lägg fisken över. Krydda med salt, peppar och dragon.
  2. Skiva löken. Lägg lök och paprika över fisken och strö på persiljan.
  3. Sjud sakta under lock 10-15 minuter eller tills fisken är klar. Ris eller pressad potatis är gott till.
Visa mer
Kommentera receptet
Julklappstips

Fler goda recept