Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Kurser
Trädgård
Sök
visa meny för konto
Fisk med ägg och kapris
Foto: TV4
Fisk med ägg och kapris
1
Spara
Av:
Köket.se
8
ingredienser
Gott med stekt fisk och kaprisröra!
Svensk/nordisk mat
Ingredienser
600 g torskfilé
ströbröd och vetemjöl
2 ägg, hårdkokta och hackade
4 msk ättiksgurka, hackad
2 msk kapris
1 dl smör, smält
persilja
salt
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Salta fisken och vänd den i ströbröd blandat med vetemjöl. Stek den på medelvärme. Lägg upp på ett fat.
Blanda ägg, gurka och kapris och lägg på fisken. Slå det heta smöret över.
Skapa anteckning
Dela
Via e-post
Facebook
Pinterest
Twitter
Skriv ut