Fisk i hollandaise

Fisk i hollandaise
Foto: TV4

Vilken fisk som helst blir till festmat med en god sås.

13 februari 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 700 g fiskfilé
  • 1 förp hollandaisesås
  • 0,5 dl vispgrädde
  • 2 st tomater, skållade och skalade
  • paprikapulver
  • 2 msk gräslök, hackad
  • salt
  • Ugn: 225-250°

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Salta filéerna och dela dem om de är stora. Lägg dem tätt i ugnsform. Hyvla över lite smör och täck med folie. Koka klart mitt i ugnen cirka 20 minuter, kortare tid för mindre fiskar. Slå av spadet.
  2. Rör ut såsen med uppvispad grädde och smaksätt med citron. Lägg tomaterna i formen och slå över såsen. Pudra med paprika och gratinera hastigt i het ugn. Strö över gräslöken vid serveringen.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept