Fettuccini med grönsaker

Fettuccini med grönsaker
Foto: TV4

En härlig sommarpasta att laga när blomkålen är som bäst och sockerärterna som krispigast. Tack vare att rätten är snabblagad bevaras alla vitaminer i grönsakerna.

26 januari 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 500 g färsk fettuccini
  • 1 röd lök, strimlad
  • 100 g sockerärter
  • 1 gul paprika
  • 0,5 blomkålshuvud
  • olivolja
  • salt och malen vitpeppar

Gör så här

  1. Skär paprika och lök i strimlor. Plocka isär blomkålen i buketter.
  2. Koka pastan och blomkålen i rikligt med saltat vatten enligt anvisning på förpackningen.
  3. Fräs lök, paprika och sockerärter i olivoljan. Smaksätt med salt och peppar. Blanda ihop pastan och blomkålen med grönsaksfräset.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept