Färskostfylld laxfilé

Färskostfylld laxfilé
Foto: TV4
4

Du behöver

  • 600 g laxfilé, bit
  • 1 burk keso (250 g)
  • 0,5 ask Philadelphiaost
  • 2 tsk rapsolja
  • 1 st zucchini
  • 1 st paprika, röd
  • salt och vitpeppar, malen

Gör så här

  1. Värm ugnen till 225°. Smörj en ugnssäker form och lägg i laxbiten. Skär några långa snitt nästan ända ner till skinnet.
  2. Blanda samman keso, philadelphiaost, salt och peppar. Fyll skårorna med ostblandning och bre resten av blandningen ovanpå.
  3. Ansa och skär zucchini och paprika i mindre bitar. Lägg grönsakerna runt om laxen. Stek i ugnen i 20 minuter eller till laxen fått fin färg och har en innertemperatur på 60°. Servera med kokt potatis.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept