Färsk ravioli med citronsås och rucola

15 m
4
Färsk ravioli med citronsås och rucola
Foto: Jessica Frej
15 m
4

Du behöver

  • 500 g färsk ravioli med spenat och ricotta
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl vatten
  • 1 tsk honung
  • 0,5 msk ljus soja
  • 1 msk koncentrerad grönsaksfond
  • 1 krm nymalen svartpeppar
  • 1 citron
  • 65 g rucola
  • 1 dl parmesanost, riven

Gör så här

  1. Koka raviolin enligt anvisningarna på förpackningen.
  2. Ta fram stor panna och vispa ner crème fraiche, vatten, honung, soja, fond, svartpeppar och citronzest. Låt det koka upp.
  3. Ta av från värmen och pressa i saften från citronen.
  4. Lägg i rucola och den nykokta raviolin. Rör om försiktigt.
  5. Strö över parmesan och dra några varv med pepparkvarnen
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept