Färsfylld cannelloni

Färsfylld cannelloni
Foto: TV4

En härlig pastarätt som också ser trevlig ut.

26 januari 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 250 g cannelloni
  • Fyllning:
  • 1 st gul lök, hackad
  • 1 klyfta vitlök, hackad
  • 400 g fläskfärs
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 tsk oregano
  • 0,5 tsk timjan
  • 1 paket fryst spenat, hackad - ca 375 g
  • 100 g riven ost
  • 1,5 dl buljong
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Koka pastarören knappt klara i lättsaltat vatten. Låt dem rinna av.
  2. Fräs lök och vitlök lätt med olja i en gryta. Tillsätt färsen och alla ingredienser till fyllningen. Koka i 20 minuter.
  3. Tina spenaten och pressa ur vattnet. Blanda ner den och 1/3 del av osten i färsen. Fyll rören med färs och lägg dem tätt i smord ugnsform. Täck med riven ost och lite smör och grädda mitt i ugnen cirka 30 minuter.
Visa mer
Kommentera receptet
Dagens julklappstips

Fler goda recept