Färserad lövbiff med pepparrot och pickles

Färserad lövbiff med pepparrot och pickles
Foto: TV4

Variera fredagens helt vanliga lövbiff! Det här receptet är enkelt att göra och gott att äta. Tack vare den smakrika och krämiga fyllningen behöver du inte servera någon sås till.

26 januari 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 4 lövbiffar à 120 g
  • 1 dl pickles
  • 2 msk fransk senap
  • 2 äggulor
  • 1 liten knippa persilja
  • 6 cm pepparrot
  • 600 g djupfrysta potatisklyftor

Gör så här

  1. Värm ugnen till 225° och stek potatisklyftorna i 20 minuter.
  2. Skala pepparroten och riv den till 2 msk. Hacka picklesen och persiljan. Banda pepparrot, persilja, pickles, senap och äggulor.
  3. Fördela hacket på biffarna. Vik ihop dem och stek dem knappt 1 minut på var sida. Servera med klyftpotatisen.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept