Varm toast med getost och rostade pinjenötter med smak av honung

20 min
4
Varm toast med getost och rostade pinjenötter med smak av honung
Foto: TV4

Perfekt förrätt för den som gillar det lilla extra. Receptet kommer från programmet Halv åtta hos mig i TV4, där glada amatörer får visa prov på sin matlagningskonst.

Drycker
Vin- Sauvignon de Bordeaux

Receptet är från tv-programmet Halv åtta hos mig, och recepten därifrån är komponerade av amatörkockar. Köket.se kan därför inte gå i god för receptet.

16 oktober 2009
20 min
4

Du behöver

  • 4 st rostbröd (utskurna i cirklar)
  • 4 msk smör
  • 100 g getost (skurna i bitar)
  • 50 g pinjenötter
  • 12 blad ruccola
  • 4 tsk honung
  • 4 tsk balsamico vinäger

Gör så här

  1. Rosta brödet hastigt i stekpanna med smöret. Lägg brödet på en plåt för att sedan lägga på getosten ovanpå brödet. Strö över pinjenötter. In i ugnen ca 5 minuter tills getosten smält lite.
  2. Lägg några blad ruccola på och dekorera både den varma toasten och tallriken med honung och balsamicovinäger.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept