Evas sallad

Evas sallad
Foto: TV4
4

Du behöver

  • 4 st äpplen, gröna, ej för små
  • 1 stånd blekselleri
  • 0,5 st slanggurka
  • 1 hg champinjoner, färska
  • 1 st dillkvist
  • Dressing:
  • 2 dl gräddfil
  • salt och peppar
  • lite pressad citron

Gör så här

  1. Kärna ur äpplena utan att skada botten. Använd potatisskalare. Gröp sedan ur äpplena så att centimetertjocka väggar återstår.
  2. Strimla ett par stjälkar blekselleri, tärna gurkan smått och skiva champinjonerna. Hacka det urtagna äppelköttet. Blanda alltsammans med gräddfil i en skål och smaka av med salt och peppar samt lite citron. Fyll äpplena och toppa med lite dill.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept