Kycklingsallad med yoghurt och dijonsenap

4

Du behöver

  • 600 g kycklingfilé
  • 1 ask cocktailtomater, delade
  • 1 medelstor morot, skalad och strimlad
  • 1 knippe mangoldskott
  • 4 cm purjolök, strimlad
  • salt och peppar
  • Dressing:
  • 1,5 matlagningsyoghurt
  • 3 tsk dijonsenap
  • 10 blad basilika

Gör så här

  1. Tärna ned kycklingen. Salta och peppra. Stek kycklingen i panna i lite olja. Lägg i purjolök och morot. Dra av pannan.
  2. Blanda ihop dressingen. Rör ihop yoghurt och senap i en skål. Skär ned basilika och rör ned även den.
  3. Häll över kycklingen i en bunke och blanda ned mangold och dressingen.
  4. Lägg upp och toppa med cocktailtomater.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept