Pasta Arrabiata

En klassiker i det italienska köket med tomatsås.

Om du vill ha tomatsåsen...
Mild 1-2 chili
Het 3-4 chili
Mycket het 5 eller fler chili

22 oktober 2009
Visa mer

Du behöver

  • 15 ml olivolja
  • 5 st vitlökklyftor
  • 15 g hackad gullök
  • 120 ml tomatsås
  • 2 st basilkablad
  • 10 g riven parmesan
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Värm olivolja i woken, lägg i vitlöken och stek tills vitlöken blir lätt brun.
  2. Tillsätt löken och stek gyllene, tillsätt sedan chili. Späd med tomatsås och koka hastigt upp.
  3. Tillsätt färsk basilika.
  4. Tillsätt den avrunna pastan från silen och blanda allt Garnera med riven parmesan och ett basilikablad på toppen.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept