Medan ugnen ändå var varm kan man tänka sig att bagaren använde den till att laga sin potatis på detta vis. Entrecôte är gott till, tillsammans med en paprikaröra.
Paprikaröra: Finhacka paprika, zucchini och lök. Häll olivolja i en panna och bryn löken, lägg därefter i paprika och zucchini. Blanda i passerade tomater och krydda med salt och peppar. Låt sjuda en halvtimme.
Potatis: Sätt ugnen på 175°. Skär potatisen i fina skivor och lägg dem i en ugnssäker form. Finhacka vitlöksklyftorna och löken. Häll över olivoljan, fördela löken och vitlöken över potatisen och krydda med salt och svartpeppar. Baka i 20 minuter. Häll av överflödig olivolja från potatisen. Finhacka persiljan och strö den över före servering.
Krydda köttet med salt och peppar och stek eller grilla köttet 3 minuter per sida. Servera med potatisen och paprikaröran.