Enchiladas med tre ostar

Enchiladas med tre ostar
Foto: Frida Wismar

Ett matigare snacks med köttfärs, mozzarella, cheddar, feta, grönsallad. Mmm.

30 oktober 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 1 st gul lök
  • 1 st röd paprika
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 1 st chilipeppar
  • 2 tsk spiskummin
  • 400 g nötfärs
  • 1 msk limesaft
  • 1 tsk salt
  • 100 g fetaost
  • 100 g mozzarella
  • 8 st tortillabröd
  • 100 g cheddarost

Gör så här

  1. Hacka lök, vitlök, chilipeppar och paprika och fräs det tillsammans med nötfärsen i lite olja på medelvärme. Tillsätt spiskummin, salt och lime.
  2. Bryt mozzarellan i bitar, smula fetaosten och riv cheddarosten och blanda dem i en skål.
  3. Fördela köttfärsblandningen på tortillasbröden och lägg på cirka 2/3 av osten. Rulla ihop bröden och lägg dem tätt tillammans i en välsmord, ugnsfast form. Strö över resten av osten.
  4. Gratinera i ugnen i cirka 5-7 min eller tills osten fått färg. Skär upp i sneda bitar. Servera med grönsallad, salsa och gräddfil.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept