Jordgubbssemifreddo med biscottismulor

8

Du behöver

  • 0,5 l jordgubbar
  • 3 dl grädde
  • 3 st äggulor
  • 1 dl socker
  • 3 st äggvitor
  • 2 st biscottiskorpor

Gör så här

  1. Skär jordgubbarna i små tärningar.
  2. Vispa grädden och ställ in den i kylen
  3. Vispa äggulorna och sockret över ett varmt vattenbad.
  4. Vispa upp äggvitan.
  5. Blanda ner jordgubbsbitarna äggsmeten.
  6. Vänd i grädden och äggvitan, rör till en jämn massa.
  7. Häll upp i portionsformar eller glas och ställ in i frysen ca 4 timmar.
  8. Servera med biscottismulor, mixa eller grovhacka.
  9. Vitchoklad garnityr.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept