Pannbiffar med broccoli- och blomkålsmos

15 min
1
 Pannbiffar med broccoli- och blomkålsmos
Foto: Michael Angress
Från Efter tio

Pannbiffar med ägg och morot som serveras med broccoli- och blomkålsmos. Både gott och smalt.

24 mars 2014
Visa mer
15 min
1

Du behöver

  • 150 g köttfärs
  • morot, riven
  • 0,5 ägg
  • 0,25 broccolihuvud
  • 0,25 blomkålshuvud
  • ca 75 g kvarg
  • salt och peppar

Gör så här

  1. Blanda köttfärs, riven morot och ägg. Forma till en pannbiff och stek i teflonpanna.
  2. Koka broccoli och blomkål i fem minuter. Häll av vattnet och mixa med stavmixer. Blanda i kvargen till en bra konsistens. Salta och peppra efter smak.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept