Leilas kokostoppar

Leilas kokostoppar
Foto: TV4
Från Efter tio

Låt smeten stå en stund så sväller kokosflingorna och kokostopparna blir extra toppiga och fina i formen. Doppa gärna kakorna i choklad!

19 juli 2011
Visa mer
25 min
Sugen på något liknande? Nytt recept

Du behöver

  • 50 g smör
  • 2 ekologiska ägg
  • 1 dl socker
  • 5,5 dl kokosflingor
  • 1 st lime, rivet skal
  • 1 msk ljus rom

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Smält smöret och rör samman med övriga ingredienser.
  3. Låt smeten vila i 10 minuter.
  4. Klicka ut smeten och forma till toppar på en plåt med bakplåtspapper.
  5. Grädda i mitten av ugnen i 15 minuter.
  6. Låt kokostopparna stelna i kylen.
Visa mer
Kommentera receptet
Presenteras av Kökets favoriter

Baktillbehör från kända varumärken

Baktillbehör från kända varumärken Se fler

Fler goda recept