Rosétorsk med färsk spenat

40 min
2
Rosétorsk med färsk spenat
Foto: Olof Skipper
40 min
2

Du behöver

  • 400-500 g torsk
  • 3 dl grädde
  • rosépeppar
  • 5 dl babyspenat
  • 10 st körsbärstomater
  • 0,5 st fiskbuljongtärning
  • salt och peppar
  • ruccolasallad
  • pinjenötter

Gör så här

  1. Koka upp grädden, tillsätt fiskbuljongen och häll i rosépeppar efter smak.
  2. Salta och peppra.
  3. Lägg 5 dl babyspenat i en ugnssäker form.
  4. Lägg på fisken och häll över såsen samt körsbärstomaterna.
  5. Grädda fisken i 200 grader i ca 25 minuter.
  6. Servera med ruccolasallad och pinjenötter.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept