Ugnen på 200 grader. Rör samman, äggen, salt, chililakes i en bunke (ca 2 min). Skala och tärna sötpotatisen (ca 3 min).
Skiva löken (1,5 min), stek potatisen och löken med olivolja tills potatisen blir mjuk (ca 5 min). Tillsätt majsen och blanda i äggen, lägg i en långpanna i ugnen, grädda tills äggblandningen satt sig (ca 10 min).
Kärna ur och skär ner chilin. (ca 1 min) Blanda alla pesto ingredienser och mixa i matberedare (ca min) Riv permesan osten (ca 1 min), mixa sist i parmesanosten under ett par sekunder. (ca 3 min)
Potatisen serveras med en klickpesto på och en topp av cream fraiche och parmesan . (ca 3min)
Passar till: Är en snabb och lyxig förrätt som passar till ett gott röttvin en varm sommarkväll
Servas till: Inte bestämt ännu. Lutar åt ett rödvin (I så fall mjukare än det som serveras vid huvudrätten)