Provensalisk ryggbiff med stekt svamp

Provensalisk ryggbiff med stekt svamp
Från Kockduellen

Stekt ryggbiff med svamp och potatis i tunna skivor.

ALEX SCHULMANS MATKASSE


Din ”dröm-matkasse” vad finns i den?
Bara grejer från charken. Färdka räkor. Ungersk salami, tryffelsalami, tallegio, mortadella, etc etc
− Oxfilé 250g ca 42:-
− Potatis ca 5:-
− Kantarell ca 15:-
− Avokado ca 5:-
− Ruccola ca 10:-
− Salami ca 10:-
− Tallegio ca 20:-
− Bröd – Vitt ca 10:-
− Glass ca 12:-
− Banan ca 5:-
− Maräng ca 10:- TOTALT: 144:-

12 mars 2008
Visa mer
4

Du behöver

  • 200 g stekt svamp (cirka mängd)
  • 4 st potatisar
  • 1 st fänkål
  • 1 msk provensaliska örter
  • 1 knippe ruccola
  • 1 msk rapsolja
  • 4 st ryggbiff

Gör så här

  1. Skär potatis i tunna skivor, stek tillsammans med svamp och krydda med salt och peppar. Tillsätt ruccola mot slutet.
  2. Vänd biffen i provensaliska örter, stek biffen i rapsolja.
  3. Servera.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept