Tablouléh

Tablouléh
Foto: Julia Bejerot-Winkler
Från Kockduellen

En het cous cous röra med chili, apelsin och kanel.

HENRY BRONETTS MATKASSE


Favoritingrediens:
FÄRSK(young ginger) ingefära
− Romansallad ca 15:-
− Cous cous ca 5:-
− Kycklingfilé ca 40:-
− Chilli ca 3:-
− "young ginger" ca 10:-
− Coriander ca 10:-
− broccoli ca 10:-
− vaniljglass / chokladglass Ben&Jerrys ca 45:-
− hallon, frysta bär ca 15:-
TOTALT: 153:-

12 mars 2008
Visa mer
4

Du behöver

  • 2 dl cous cous
  • 2 dl kokande vatten
  • 2 st broccoli
  • 2 st chili
  • 4 st kvistar färsk basilika, hackad
  • 1 tsk malen kanel
  • 4 kvist koriander
  • 1 st apelsin skalad och tärnad

Gör så här

  1. Koka cous cous.
  2. Blanda cous cous med chilli, apelsinbitar, salt, peppar, olja och kanel.
  3. Servera tillsammans med ångad broccoli.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept