Sparrissallad

Sparrissallad
Foto: Julia Bejerot-Winkler
Från Kockduellen

Underbart krispig sallad med sparris. Härligt!

DANIEL DA SILVAS MATKASSE


MEN detta VILL jag gärna äta:
Att göra en egen carpaccio hade varit kul.

Din ”dröm-matkasse” vad finns i den?
Kött, grädde, avocado, sparris, broccoli, kyckling, sushi-grejer, snus, och cigg.
− Lammfilé 250g - 65:-, 125g ca 32:-
− Sparris ca 10:-
− Bulgur ca 5:-
− Ruccola ca 10:-
− Sardell ca 10:-
− Salami ca 10:-
− Oliver, burk att dela på ca 10:-
− Salvia ca 10:-
− Tomat ca 5:-
− Apelsin ca 5:-
TOTAL: 107:-

12 mars 2008
Visa mer
4

Du behöver

  • 12 st sparris
  • 2 kvist ruccola
  • 4 msk riven pekorinoost
  • 3 st tomat

Gör så här

  1. Dela sparris i bitar och koka i saltat vatten, låt svalna lite.
  2. Skär tomat i bitar
  3. Blanda tomat, sparris med ruccola tillsammans med olja och vinäger.
  4. Strö över den rivna pecorinoosten.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept