Kycklingsallad med chili och grön curry

Kycklingsallad med chili och grön curry
Foto: Julia Bejerot-Winkler
Från Kockduellen

Kyckling, chili och grön curry. En sallad med sting i!

HENRY BRONETTS MATKASSE


Favoritingrediens:
FÄRSK(young ginger) ingefära
− Romansallad ca 15:-
− Cous cous ca 5:-
− Kycklingfilé ca 40:-
− Chilli ca 3:-
− "young ginger" ca 10:-
− Coriander ca 10:-
− broccoli ca 10:-
− vaniljglass / chokladglass Ben&Jerrys ca 45:-
− hallon, frysta bär ca 15:-
TOTALT: 153:-

12 mars 2008
Visa mer
4

Du behöver

  • 4 st kycklingfilé
  • 1 msk grön currypasta
  • 1 st röd chili urkärnad och finhackad
  • 2 st romansallad sköljd
  • salt/peppar
  • olja

Gör så här

  1. Skölj sallad och lägg på tallrik.
  2. Dela kyckling till en fjäril.
  3. Krydda med salt, peppar, olja, hackad röd chili och stek.
  4. Pensla med grön curry och servera med limeklyftor.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept