Sparris med chevrècreme

Sparris med chevrècreme
Foto: Julia Bejerot-Winkler
Från Kockduellen

En lätt och god förrätt med grön sparris och krämig chevrè.

PERNILLA WAHLGRENS MATKASSE


MEN detta VILL jag gärna äta:
Fräsch mat inte gräddbaserat. Grönsaker vad som helst. Broccoli!!
Vår lök ruccola basilika.

När du jobbar hur ser ditt ”matintag” ut då?
Sushi! Thai! Ibland Efter förställning middag.
− Lax ca 20:-
− Kalamata oliver ca 15:-
− Bulgur ca 5:-
− Chevré ca 20:-
− Pinjenötter dela på påse ca 10:-
− Mango ca 10:-
− Vårlök ca 5:-
− Sparris ca 10:-
− Hallon/ krav ca 15:-
− Biscotti ca 10:-
− Coccos ca 10:-
− Oreocockie glass ca 20:-
TOTAL: 150:-

20 april 2011
Visa mer
4

Du behöver

  • 1 knippe sparris
  • 100 g chevré
  • 2 msk mjölk
  • 2 msk creme fraiche
  • olja
  • 2 msk pinjenötter

Gör så här

  1. Koka sparris i saltat vatten.
  2. Mixa chevré med mjölk.
  3. Chremefraich och olja till en len sås.
  4. Servera tillsammans med den kokta sparrisen och strö över pinjenötter.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept