Smörstekt romansallad och sparris

Från Kockduellen

Här steks sparris ihop med romansallad, nyttigt och gott!

CARL JANS MATKASSE


MEN detta VILL jag gärna äta:
Beror på årstid. Just nu längtar jag efter stekt sill med löksås till lunch och oxbringa med pepparrot till middag.

När du jobbar hur ser ditt ”matintag” ut då?
När jag jobbar äter jag i regel lunch på restaurang eller i den personalmatsal som finns där jag befinner mig. Det kan också bli smörgås och Lokavatten.

Din ”dröm-matkasse” vad finns i den?
Vid denna årstid sparris, vårkyckling med murklor, en flaska champagne till sorbet.

10 mars 2008
Visa mer
4

Du behöver

  • 1 knippe romansallad
  • 1 knippe sparris
  • 1 tsk rapsolja
  • 1 msk smör
  • Salt o peppar

Gör så här

  1. Hetta panna med smör och rapsolja stek romansalladen som den är och stek sparrisen.
  2. Servera, salt och peppar.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept