Krabbrullar med zuccini och tomat på toast

Krabbrullar med zuccini och tomat på toast
Foto: Julia Bejerot-Winkler
Från Kockduellen

Goda zuccinirullar fyllda med krabbkött serverat på stekt bröd.

TINA THÖRNERS MATKASSE


Din ”dröm-matkasse” vad finns i den?
Där ska det finnas grönsaker, fisk-skaldjur, potatis, vitt vin, grädde, annorlunda kryddor

− Aborre ca 30:-
− Krabbkött burk 170g ca 15:-
− Timjan ca 10:-
− Potatis ca 5:-
− Emmenthaler ca 20:-
− Oliver dela på burk ca 15:-
− Squash ca 10:-
− Tomat ca 5:-
− Päron ca 5:-
− Vitt bröd ca 5:-
− Snaps, tomtebloss, praliner
TOTALT: 120:-

12 mars 2008
Visa mer
4

Du behöver

  • 1 burk krabbkött
  • 1 st zuccini i tunna skivor
  • 1 st hackad charlottenlök
  • 1 msk citronjuice
  • 2 skivor bröd
  • 2 st tärnade tomater
  • 2 msk cremefresh
  • rapsolja
  • salt,peppar och cayennepeppar

Gör så här

  1. Blanda krabbkött, lök, citronjuice, tomat, creme fraiche smaksätt med cayennepeppar, salt och peppar.
  2. Stek brödskivorna i rapsolja.
  3. Koka zucciniskivorna i saltat vatten i ca 30 sekunder.
  4. Rulla in krabbröran i zuccinin och servera på det stekta brödet.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept