Apelsinbitar med yoghurt

Apelsinbitar med yoghurt
Foto: Julia Bejerot-Winkler
Från Kockduellen

En efterrätt med apelsin och yoghurt är inte fel. En variation till fruktsallad.

OLA SKINNARMOS MATKASSE


MEN detta VILL jag gärna äta:
Camambert (getost) kött mm

Din ”dröm-matkasse” vad finns i den?
Grönsaker, kött, mm mm
(Tar med Cognac hemifrån)
− Vilt, 250g ca 30:-
− Chevré ca 20:-
− Lingon ca 15:-
− Färsk tagiatelle ca 5:-
− Timjan ca 10:-
− Rökt skinka ca 10:-
− Lollo rosso ca 10:-
− Apelsin ca 5:-
− Banan ca 5:-
− Valnötter ca 10:-
TOTAL: 120:-

13 mars 2008
Visa mer
4

Du behöver

  • apelsin
  • yoghurt
  • citronmeliss
  • valnötter
  • olivolja
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Skär apelsinen i små tärningar.
  2. Blanda med hackad citronmeliss.
  3. Servera med yoghurt och hackade valnötter.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept