Hallonkompott med glass och mango

Hallonkompott med glass och mango
Foto: Julia Bejerot-Winkler
Från Kockduellen

Sommrig efterrätt med frukt och bär. Jättegott med en klick vaniljglass.

PERNILLA WAHLGRENS MATKASSE


MEN detta VILL jag gärna äta:
Fräsch mat inte gräddbaserat. Grönsaker vad som helst. Broccoli!!
Vår lök ruccola basilika.

När du jobbar hur ser ditt ”matintag” ut då?
Sushi! Thai! Ibland Efter förställning middag.
− Lax ca 20:-
− Kalamata oliver ca 15:-
− Bulgur ca 5:-
− Chevré ca 20:-
− Pinjenötter dela på påse ca 10:-
− Mango ca 10:-
− Vårlök ca 5:-
− Sparris ca 10:-
− Hallon/ krav ca 15:-
− Biscotti ca 10:-
− Coccos ca 10:-
− Oreocockie glass ca 20:-
TOTAL: 150:-

12 mars 2008
Visa mer
4

Du behöver

  • 1 msk hallon
  • 1 st mango skuren i klyftor
  • 1 msk vinäger
  • 2 msk kokos
  • 1 pkt glas
  • 1 dl flytande honung
  • 1 dl finhackad briscotti
  • 0,5 dl yoghurt
  • 1 msk vaniljsocker
  • 1 msk socker
  • 1 kruka hackad citronmiliss

Gör så här

  1. Blanda briscotti med yoghurt, vaniljsocker, socker och citronmiliss.
  2. Blanda hallon, mango, vinäger och honung.
  3. Servera tillsammans med glass.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept