Hallonkesella

Hallonkesella
Foto: Julia Bejerot-Winkler
Från Kockduellen

Smaskig efterrätt med kesella och hallon. Härligt friskt!

MARTIN TIMELLS MATKASSE


MEN detta VILL jag gärna äta:
Bruna bönor och fläsk . Vaggeryds isterband dillstuvad potatis färska rödbetor korvstroganoff
− Oxfile lite fryst carpaccio ca 20:-
− Fisk, Rödspetta ca 30:-
− Rotfrukter palsternacka, morot, söt potatis, ingefära, rosmarin ca 30:-
− Birger jarl 28% ca 20:-
− Äpple, svenskt ca 5:-
− Vaniljkesella ca 15:-
TOTAL: 120:-

13 mars 2008
Visa mer
4

Du behöver

  • hallon
  • vaniljkesella
  • Riven choklad

Gör så här

  1. Mixa hallon och kesella.
  2. Lägg upp i serveringsglas och ställ in i frysen tills den är frusen rakt igenom.
  3. Servera med hela hallon och riven choklad.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept