Marängswiss

Marängswiss
Foto: TV4
Från Kockduellen

Marängswiss är en enkel och god efterrätt, funkar såväl till vardag som fest!

ALEX SCHULMANS MATKASSE

Din ”dröm-matkasse” vad finns i den?
Bara grejer från charken. Färdka räkor. Ungersk salami, tryffelsalami, tallegio, mortadella, etc etc
− Oxfilé 250g ca 42:-
− Potatis ca 5:-
− Kantarell ca 15:-
− Avokado ca 5:-
− Ruccola ca 10:-
− Salami ca 10:-
− Tallegio ca 20:-
− Bröd – Vitt ca 10:-
− Glass ca 12:-
− Banan ca 5:-
− Maräng ca 10:- TOTALT: 144:-

11 juni 2009
Visa mer
2

Du behöver

  • 2 st bananer
  • 1 st lime
  • 2 msk florsocker
  • 2 dl grädde
  • 10 st maränger
  • 4 dl glass
  • 2 st limeblad till garnering

Gör så här

  1. Skiva banan, pressa lime på frukten.
  2. Vispa grädde med florsocker.
  3. Lägg upp på tallrik med glass och maräng.
  4. Garnera med ett limeblad.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept