Chèvre chaud

Du behöver

  • 1 st liten baguette, eller ficelle
  • 1 st rulle Sainte Maure getost
  • 1 dl apelsinblomshonung
  • 1 st apelsin, saft och rivet skal
  • 1 tsk hackad dragon
  • 1 tsk hackad bladpersilja
  • 1 tsk hackad basilika
  • 1 tsk Svartpeppar, krossad
  • 1 st huvud frisésallad, riven i små bitar

Gör så här

  1. Skär baguette och ost i 1 cm tjocka skivor, lägg samman dem med osten överst.
  2. Blanda honung med apelsinsaft och -skal, dragon, persilja, basilika och peppar.
  3. Lägg ”ostmackorna” på en plåt och gratinera i överugnsvärme tills det fått en lätt gyllenbrun yta.
  4. Droppa honungen över och servera med frisésallad.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept