Currysill

Currysill
Foto: TV4

Inlagd sill kan varieras på många sätt. Ett är att slå en krämig currysås över sillen. Smakerna harmonierar fint.

26 januari 2009
Visa mer
4

Du behöver

  • 4 inlagda sillfiléer

Currysås:

  • 1,5 dl majonnäs
  • 3 msk grädde
  • 3 msk curry

Till dekoration:

  • 2 hårdkokta ägg
  • hackad persilja

Gör så här

  1. Skär sillen i fina bitar. Lägg den på ett fat.
  2. Blanda samman majonnäs och grädde och smaka av med curry. Slå såsen över sillen.
  3. Garnera med skivat ägg och hackad persilja. Tips: Vill du få ännu mer smak på sillen kan du fräsa curryn i en gnutta smör och låta den svalna innan den blandas ner i såsen.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept