I samarbete med Kung Markatta

Curry- och mangotacos med tofu

20 m
4
Kung Markatta Curry - & mangotacos med tofu
Foto: Ann-Louise Hulter
20 m
4

Du behöver

  • 1 flaska Kung Markatta curry-mangosås
  • 2 pkt Kung Markatta tofu naturell
  • 0,5 gurka, tärnad
  • 5 dl rödkål, finstrimlad
  • 1 msk Kung Markattas äppelcidervinäger
  • 0,25 tsk salt
  • Kung Markattas kokosolja
  • 8 små tortillas
  • 2 dl gräddfil (alt. ett mjölkfritt alternativ)
  • färsk koriander

Gör så här

  1. Pressa ur så mycket vätska som du kan ur tofun genom att trycka hushållspapper mot den. Tryck så hårt att vätskan försvinner, men inte så hårt så att den smulas sönder. Tärna tofun och blanda ihop den med hälften av såsen.
  2. Massera ihop rödkål, äppelcidervinäger och salt i en skål.
  3. Stek tofun i lite kokosolja. Häll i resten av såsen och stek hastigt.
  4. Värm tortillas.
  5. Montera dina tacos genom att fylla dem med med den snabbpicklade rödkålen, tofu, gurka, gräddfil och färsk koriander. Servera!
Visa mer
Kommentera receptet
I samarbete med Kung Markatta

Fler goda recept

Fler från Kung Markatta

Visa alla recept från Kung Markatta