Cruidité med grön sås

Cruidité med grön sås
Foto: TV4

Rårivna grönsaker med örtsås kan du servera som förrätt eller tillbehör till kött eller fisk.

26 januari 2009
Visa mer
1

Du behöver

  • morötter, rivna
  • rädisor eller rättika, riven
  • majrovor, rivna
  • rotselleri, riven
  • äpple, rivet
  • kryddgrönt

Sås:

  • majonäs
  • crème fraîche
  • dijonsenap
  • dill, hackad
  • persilja, hackad
  • dragon, hackad
  • salt och svartpeppar

Gör så här

  1. Riv alla rotfrukter och äpplet fint. Lägg på ett fat med kryddgrönt.
  2. Blanda 1/3 majonnäs med 2/3 crème fraîche, ljus dijonsenap, salt och svartpeppar. Vänd ner hackad dill, persilja och dragon. Servera såsen i en skål vid sidan om.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept