Crèpes Prins Bertil

Crèpes Prins Bertil
Foto: TV4

En klassiker. Passar som förrätt, lunch eller när man är sugen på något gott efter bion. De går bra att förbereda och bara gratinera strax innan de serveras.

26 januari 2009
Visa mer

Du behöver

Crèpes Prins Bertil

  • 2 ägg
  • salt
  • 2 dl vetemjöl
  • 4-5 dl mjölk

Fyllning

  • 1 paket färdig hollandaisesås, ca 200 g
  • ca 400 g skalade räkor
  • 1 knippa dill, finhackad
  • 1 dl riven lagrad ost

Gör så här

  1. Crèpes Prins Bertil
    Vispa ihop pannkakssmeten och ställ den i kylen.
  2. Hacka räkorna grovt och vänd ner dem i hollandaisesåsen tillsammans med dillen.
  3. Grädda små pannkakor, men bara på ena sidan. Lägg dem med den ogräddade sidan uppåt på bakpapper. Klicka på fyllningen, rulla ihop och lägg i ugnsform. Strö över osten och gratinera hastigt i 275 grader tills osten smält.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept