Svamplasagne med pinjenötter och ruccola

Du behöver

  • 200 gr champinjoner
  • 100 gr kantareller
  • 2 msk smör
  • 0,5 finhackad gul lök
  • 3 dl grädde
  • 0,5 dl pinjenötter
  • ett knippe ruccola
  • salt
  • peppar
  • västerbottenost
  • olivolja

Gör så här

  1. Hacka svampen och löken. Fräs svampen i en panna med lite smör. Tillsätt löken och fräs ett tag. Fyll på med grädden och låt koka tills det blir "simmigt". Hacka i ruccolan och vänd ned pinjenötterna. Salta och peppra efter behag. Koka lasagneplattorna tills de blivit mjuka (al dente).
  2. Varva lasagneark och svampblandning till önskad storlek. Låt lasagnen kallna innan du skär upp den. Arrangera med lite ruccola, pinjenötter och Västerbottenost på tallriken.
Visa mer
Kommentera receptet
Julklappstips

Fler goda recept