Rotfruktsgryta med stekt bratwurst och dijonsenapskräm

Rotfruktsgryta med stekt bratwurst och dijonsenapskräm
Från Kockduellen

En gryta av rotfrukter tillsammans med stekt bratwurst och kräm av dijonsenap.

11 december 2008
Visa mer
2

Du behöver

  • 1 st palsternacka
  • 1 st jordärtskocka
  • 1 st violett morot
  • 1 st bratwurst
  • 2 msk dijonsenap
  • 1 dl creme fraiche
  • 1 tärning kycklingbuljong

Dijonsenaps kräm:

  • 1 dl creme fraich
  • 2 msk dijonsenap
  • peppar

Gör så här

  1. Skala och skär rotfrukterna i lite olika former. Koka dem i en kastrull med lite vatten, kycklingbuljong, persilja, timjan och cayenne peppar.
  2. Dela korven i två halvor och stek korven i stekpanna.
  3. Blanda ingredienserna till dijonsenaps krämen.
  4. Lägg upp grytan i djup tallrik och lägg på korven.
  5. Klicka på dijonsenaps krämen och servera.
Visa mer
Kommentera receptet
Kökets box

Fler goda recept