Ångad regnbågsforell med picklade skogschampinjoner

40 min
2
Ångad regnbågsforell med picklade skogschampinjoner
Från Kockduellen

Regnbågsforell med svamp och grapefrukt - fisk när den är som godast.

7 mars 2008
Visa mer
40 min
2

Du behöver

  • 250 g skogschampinjoner
  • 1 st regnbågsforell
  • 0,5 st grapefrukt
  • ris

Pickellag

  • 1 st del vinäger
  • 3 st delar vatten
  • 2 st delar socker
  • 4 st kvistar timjan

Gör så här

  1. Ställ in fisken i ångsugnen 80 grader ca 4 minuter.
  2. Koka riset.
  3. Koka upp lagen tillsammans med timjankvistarna, lyft av och slå i champinjonerna.
  4. Filéa grapefrukten och blanda i grapefrukten i pickellagen tillsammans med champinjonerna.
  5. Ställ av de färdiga picklesen.
  6. Ta bort skinnet på den färdiga fisken, lägg upp tallrik och servera med ris och picklade skogschampinjoner.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept