Sallad på spenat och rostade valnötter

Sallad på spenat och rostade valnötter
Foto: Julia Bejerot-Winkler
Från Kockduellen

En härlig förrätt med nyttig spenat och knapriga valnötter!

CARIN DA SILVAS MATKASSE


MEN detta VILL jag gärna äta:
Allt med kyckling, ingefära, pasta, och alla desserter…..

Din ”dröm-matkasse” vad finns i den?
Kycklingfilé, ingefära, kanelgifflar (konstigt jag vet) pasta
− Kycklingfilé ca 40:-
− Chili ca 3:-
− Lime ca 5:-
− Ingefära ca 10:-
− Vit choklad ca 20:-
− Spenat ca 10:-
− Vattenkrasse ca 10:-
− Äpple ca 5:-
− Fullkorns pasta ca 5:-
TOTAL: 108:-

12 mars 2008
Visa mer
2

Du behöver

  • 100 g spenat
  • 100 g ärtskott
  • 1 st röd lök
  • 50 g valnötter
  • olivolja
  • salt/peppar

Gör så här

  1. Blanda spenat, ärtskott i en bunke.
  2. Rosta nötterna i panna med olivoja, salt och peppar.
  3. Skala rödlök och skär tunt.
  4. Lägg upp salladen på tallrik och toppa med skivad rödlök, valnötter och ringa lite olja över rätten.
Visa mer
Kommentera receptet

Fler goda recept