Grönsallad

Grönsallad
Foto: Julia Bejerot-Winkler
Christian Hellberg
Christian Hellberg

Grönsallad

3 ingredienser

Varför inte servera en krispig grönsallad till förrätt. Enkelt och gott!

YVONNE RYDING MATKASSE

MEN detta VILL jag gärna äta:
Mycket grönsaker, gärna udda sådana. Kryddor som är lite osvenskt i kombination med udda tillbehör. Typ couscous, vete……råris.

Din ”dröm-matkasse” vad finns i den?
Härliga fräscha grönsaker och frukter. En stor fin hummer och lite löjrom.
− Cous cous ca 5:-
− Mynta ca 10:-
− Feta ca 15:-
− Chili ca 3:-
− Hummer fryst, 150g ca 50:-
− Zuchini ca 10:-
− Svart tomat ca 5:-
− Crisp sallad kruka ca 10:-
− Plommon ca 10:-
− Pistagenötter ca 10:-
TOTALT: 128:-

Ingredienser

portioner
  • 1 kruka krispsallad
  • 1 rödlök
  • 4 körsbärstomater

Gör så här

  1. Bryt salladen.
  2. Skär tomaterna i halvor och skär den skalade löken i tunna skivor.
  3. Ringla över olivolja, salt och peppar.